Werken bij ICI PARIS XL

Werken met passie voor beauty

ICI PARIS XL is onderdeel van de AS Watson Group. ’s Werelds grootste internationale health en beauty retailer met ruim 16.000 winkels, 12 retailmerken in 28 markten en meer dan 130.000 medewerkers wereldwijd. Voor het boekjaar 2022 heeft AS Watson Group een omzet van 22 miljard dollar geboekt. Elk jaar bedienen we meer dan 5,5 miljard klanten via ons O+O (offline plus online) netwerk en bieden hen hiermee een unieke winkelervaring.

De roots van ICI PARIS XL liggen in België, meer bepaald in Brussel. In mei 1968 openen meneer en mevrouw Brenig een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’. Het concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Werken bij ICI PARIS XL betekent onderdeel worden van een succesvolle winkelketen waarin schoonheidsproducten centraal staan. Klanten kunnen bij ICI PARIS XL terecht voor hun dagelijkse dosis beauty en advies over alles wat met cosmetica te maken heeft. Van een verjaardagscadeautje voor hun schoonmoeder tot aan de perfecte kleur foundation of een lekkere geur. In hechte teams wordt er achter de schermen hard gewerkt én gelachen. Een job bij ICI PARIS XL is weggelegd voor gezellige beautyliefhebbers die houden van contact met mensen en klanten een goed gevoel willen geven.

ICI PARIS XL heeft al bijna 300 winkels in de Benelux en we blijven groeien. En we willen graag dat jij meegroeit. Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een afwisselende job, leuke collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun je bij ICI PARIS XL, afhankelijk van je functie, verschillende opleidingen en cursussen volgen. Daarnaast hebben we voor jou een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques en geniet je personeelskorting voor je persoonlijke aankopen.

Bekijk onze vacatures