Werken op ons Kantoor

Bekijk de vacatures

Werken op het hoofdkantoor van ICI PARIS XL

Op het Belux hoofdkantoor van ICI PARIS XL in Vilvoorde zetten ruim 140 medewerkers zich in op verschillende afdelingen. Van marketing en e-commerce tot customer relationship management en logistiek. Eén ding is zeker: wij van ICI PARIS XL zijn op het hoofdkantoor  echte beautylovers. Achter de schermen doen we er alles aan om alle ICI PARIS XL-filialen in België en Luxemburg op de best mogelijke manier te ondersteunen en delen we dezelfde passie.

Wil jij op het hoofdkantoor komen werken? Leuk! We love to see you shine! Door het maken van nieuwe plannen om klanten blij te maken of aan te spreken bijvoorbeeld. Waar wacht je nog op?

Mijn collega’s zijn net als ik geïnteresseerd in marketing én beauty. Ik zit hier helemaal op m’n plek.

ICI PARIS XL: onderdeel van AS Watson Benelux

ICI PARIS XL is onderdeel van de AS Watson Group en is dé luxe parfumerie van de Benelux.  In België is ICI PARIS XL al meer dan 50 jaar marktleider op parfumeriegebied.Als werkgever hebben wij veel te bieden: een professionele en ambitieuze organisatie, een moderne werkplek en betrokken en deskundige collega’s.

Als medewerker op het hoofdkantoor ben je onderdeel van een groter geheel, maar tegelijkertijd voelt het alsof je in dienst bent bij een hecht familiebedrijf. Wil jij een toffe job die zowel inhoudelijk interessant als afwisselend en leerzaam is? Kom bij ons uitblinken!

 

Onze vacatures