Start je Studentenjob

Werken als student verkoopster (M/V/X)

Ben jij gek op beauty, houd je van mensen en wil je iets bijverdienen? Solliciteer dan bij ICI PARIS XL. Jij zorgt dat de winkel er tiptop uitziet, ontvangt en adviseert klanten, stelt staaltjes samen en pakt cadeautjes in. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s, die minstens net zo enthousiast worden van beauty als jij.

Je kunt al aan de slag bij ICI PARIS XL als je 18 jaar bent. Doordat je zowel in de week als in het weekend kan werken, kan je jouw studentenjob goed combineren met je studies.

“Mijn collega’s delen dezelfde passie voor beauty als ik. Dat zorgt voor een leuke sfeer in het team”

Waar wacht je nog op?

Als student verkoopster (M/V/X) bij ICI PARIS XL ben je 100% onderdeel van het team. Je denkt mee met je leidinggevenden en collega’s en mag al snel heel wat verschillende dingen doen. Wie weet maak jij op termijn wel verder carrière bij ICI PARIS XL!

Stages bij ICI PARIS XL

Ben je in het kader van je opleiding op zoek naar een onbezoldigde stage in de beautysector, stap dan je lokale ICI PARIS XL-winkel binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Vakantiejobs

Ben jij gek op beauty, houd je van mensen en wil je iets bijverdienen in je vakanties? Solliciteer dan als Student Verkoopster(M/V/X) bij ICI PARIS XL! Jij zorgt dat de winkel er tiptop uitziet, pakt cadeautjes in en biedt ondersteuning aan je collega’s zodat zij de best mogelijke service aan onze klanten kunnen bieden. Je komt terecht in een team waarin iedereen minstens even enthousiast is over beauty als jij.

Solliciteren voor een stage of vakantiejob

Wil je een vakantiejob of een stage doen in één van onze winkels? Stap gerust binnen in één van onze winkels met je cv en vraag naar de winkelverantwoordelijke.