Carrière in winkel Management

Bekijk de vacatures

Werken als (co)gerante (M/V/X) bij ICI PARIS XL

Als (co)gerante (M/V/X) bij ICI PARIS XL zorg je ervoor dat jouw ICI PARIS XL-filiaal goed draait. En dat is een hele verantwoordelijkheid! Met jouw hart voor beauty en leidinggeven zorg je voor een optimale organisatie in jouw winkel, zodat je klanten een optimale, luxe winkelervaring hebben en met de juiste ICI PARIS XL-producten happy de winkel weer uitlopen.

Bij ICI PARIS XL leid je de winkel niet vanachter je bureau. Integendeel! Je draait als (co)gerante (M/V/X)  ook mee op de winkelvloer. Zo leer je je klanten én collega’s het beste kennen. Je stimuleert je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen, want je weet dat niets zo motiveert als het gevoel van trots dat jij en je team hebben na een dag knallen.

“Ik word elke dag weer vrolijk van mijn team! Samen presteren en successen vieren, dat kunnen we hier als de beste.”

Opleiding & ontwikkeling

ICI PARIS XL biedt je volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière. Op onze eigen ICI PARIS XL Academy kun je praktijkgerichte opleidingen en trainingen volgen. En natuurlijk bieden we je uitstekende begeleiding. Zo kun je altijd rekenen op je districtmanager en collega’s van het hoofdkantoor. Toe aan een nieuwe stap? We bieden opleidingen, afgestemd op jouw ambitie, zodat je de kans krijgt om intern door te groeien. Mogelijkheden genoeg bij ICI PARIS XL!

Onze vacatures

  • Geen vacatures beschikbaar